Ziua lucrătorului medical și farmacistului
15.06.2018 Accesări: 1116

Vineri, în data de 15 iunie 2018, ora 14.00, în cadrul Centrului de Cultură și Tineret, cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului medical și a farmaciștilor, a fost organizat un program deosebit pentru angajații Spitalului raional, Centrelor de Sănătate din raion, Centrului raional de Stomatologie, Centrului de Sănătate Publică, farmaciștilor și tuturor celor care au activat sau activează în domeniul sănătații. 

La eveniment a participat cu mesaj de salut dnul Ghenadie Verdeș, președintele raionului, adresând sincere mulțumiri angajaților din aceste instituții, pentru aportul deosebit dedicat zilnic în tratarea locuitorilor raionului Nisporeni.

Această profesie este considerată una dintre cele mai nobile și de o responsabilitate inegalabilă. Rolul dumneavoastră în raionul nostru este unul vital, deoarece sunteți pilonii principali în asigurarea și menținerea sănătății. Întâi de toate reprezentați veriga primordială a continuității neamului nostru, de asemenea sunteți acele persoane care prin chemarea sufletului oferiți sprijin medical, cât și moral în foarte multe dintre cazuri.

Tel +373 (264) 22058
Fax +373 (264) 22291
Adresa : MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.