Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / ANUNȚ PROGRAM RAIONAL DE GRANTURI PG 2019 PENTRU ORGANIZAŢIILE DE TINERET ŞI GRUPURILE DE INIŢIATIVĂ ALE TINERILOR DIN RAIONUL NISPORENI.
ANUNȚ PROGRAM RAIONAL DE GRANTURI PG 2019 PENTRU ORGANIZAŢIILE DE TINERET ŞI GRUPURILE DE INIŢIATIVĂ ALE TINERILOR DIN RAIONUL NISPORENI.
03.04.2019 Accesări: 894
Text:
 

ANUNȚ
PROGRAM RAIONAL DE GRANTURI PG 2019
PENTRU ORGANIZAŢIILE DE TINERET ŞI GRUPURILE DE INIŢIATIVĂ
ALE TINERILOR DIN RAIONUL NISPORENI

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Consiliul Raional Nisporeni anunță un Program de Granturi pentru organizaţiile de tineret şi grupurile de iniţiativă ale tinerilor din raionul Nisporeni. Proiectele propuse în această rundă trebuie să se desfăşoare pe aria geografică a raionului Nisporeni şi vor avea ca scop încurajarea şi creşterea participării tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor în care locuiesc prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor acestora.
Suma grantului: maxim 7000 MDL și va fi în corespundere cu activitățile propuse spre implementare și perioada de realizare a proiectului. Acțiunile planificate în cadrul proiectului urmează a fi implementate în localitatea în care solicitantul își desfășoară activitatea.
Durata proiectelor: Proiectele vor putea fi implementate în perioada iulie – octombrie ale anului 2019.
Formularul de participare poate fi completat aici: https://jmp.sh/w2RJdLE
* IMPORTANT: pentru a afla mai multe despre procedura de aplicare, activități și cheltuieli eligibile, criterii de evaluare a propunerilor de proiect va fi organizat un atelier de instruire. Data petrecerii va fi fixată la solicitarea grupurilor de inițiativă.
Termenul limită de prezentare a propunerilor de proiect este 30 aprilie 2019, orele 16.00.
Dosarul complet, în limba română va fi prezentat la Centrul Raional de Tineret Nisporeni, or. Nisporeni, str. Suveranității, 4 (incinta Centrului de Cultură și Tineret „Luceafărul”). Dosarul va fi prezentat atât pe suport de hârtie, într-un singur plic sigilat, semnat, ștampilat, cât și în format electronic, la adresa de e-mail, cu mențiunea „Program raional de Granturi 2019” și datele de contact ale organizației/grupului de inițiativă (nume grup de inițiativă/organizație, titlul).
Dosarele incomplete sau depuse după data limită, nu se vor lua în considerare.
Dosarele depuse nu se restituie, cu excepția fotografiilor și copiilor lucrărilor artistice, materialelor video și audio.
Detalii suplimentare pot fi solicitate prin intermediul poștei electronice ctnisporeni@gmail.com sau prin telefon: 026426640 / 067322685 – Angela Ionel, specialist principal responsabil de politici de tineret, Secția cultură și turism Nisporeni.

* Programul raional de Granturi este finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, co-finanțat de Consiliul Raional Nisporeni, coordonat și implementat de Secția cultură și turism Nisporeni, cu suportul Centrului Raional de Tineret Nisporeni

 
Prima / Noutăţi / ANUNȚ PROGRAM RAIONAL DE GRANTURI PG 2019 PENTRU ORGANIZAŢIILE DE TINERET ŞI GRUPURILE DE INIŢIATIVĂ ALE TINERILOR DIN RAIONUL NISPORENI.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 09.12.2019
Vizitatori: 827771
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran