Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / ANUNT! Perioada de aplicare la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”.
ANUNT! Perioada de aplicare la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”.
26.09.2018 Accesări: 591
Text:
 

 ANUNT! Perioada de aplicare la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”

     Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) din Republica Moldova pot aplica la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a IX-a, desfășurat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Gala premiilor se va desfășura în cadrul Conferinței Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii- 2018.

    Concursul este dedicat antreprenorilor care pe parcursul anului 2017 s-au implicat activ în mod voluntar în activități de Responsabilitate Social – Corporativă (RSC). Participanții pot aplica pentru următoarele 4 nominalizări: activități RSC orientate către angajați, activități RSC orientate către societate/comunitate, activități RSC orientate către piață și activități RSC în domeniul protecției mediului ambiant.

    Concursul va fi evaluat de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie completate de către participanți. Setul de acte vor fi depuse de către solicitanți personal la sediul ODIMM (mun. Chișinău, str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr 134, oficiu 311) sau în format electronic (scanate cu semnătură și ștampilă) la adresaoffice@odimm.md, până pe data de 15 octombrie 2018, cu mențiunea „Concurs RSC”.

    Ghidul aplicatului, Formularul de aplicare şi declarația privind lipsa restanțelor pot fi accesate de pe paginile web: www.odimm.mdwww.businessportal.mdwww.civic.md și pe pagina de facebook a ODIMM.

    Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta specialiștii ODIMM la adresa  office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 22-45-20.

    Responsabilitatea Socială Corporativă reprezintă un concept, care încurajează companiile să ia în considerare interesele societății prin asumarea responsabilității pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți.

Formular de aplicare rom

Formular de aplicare ru

Declarație privind lipsa restanțelor rom

Declarație privind lipsa restanțelor ru

Ghidul aplicantului

 
Prima / Noutăţi / ANUNT! Perioada de aplicare la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 05.07.2019
Vizitatori: 740700
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran