Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă).
Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă).
06.07.2017 Accesări: 350
Text:
 

Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă)

Data lansării: 03 iulie, 2017

Data încheierii: 03 august, 2017

         Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (în continuare „Proiect” și/sau APM) finanțat de USAID și implementat de Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de granturi în vederea creării unui sistem de producere a materialului săditor viticol de categoria biologică „Certificat”  pentru producerea strugurilor de masă. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturile acordate în cadrul contractelor și politicile interne ale APM de gestionare a granturilor.

         Proiectul va organiza un workshop de pre-aplicare la 13 iulie, 2017 în cadrul sediului APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între 11:00 și 13:00. Acest workshop va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicație. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest workshop sunt obligați să-și confirme participarea expediind numele participantului și denumirea organizației la grants@moldovaagro.com până la 11 iulie, 2017. De la fiecare organizație doar o persoană poate participa la workshop. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are nevoi speciale pentru a accesa facilitățile workshop-ului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi confirmarea prezenței în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

Mai multe detalii le găsiți în apelul MoldHVAA_RFA_003 care poate fi accesat aici:

https://drive.google.com/open?id=0BzazNP4kCiU5M1cwWXJKcnhKdDA  

Toate întrebările cu privire la acest Apel le adresați la grants@moldovaagro.com. Echipa APM va răspunde în decurs de 5 zile lucrătoare.

 
Prima / Noutăţi / Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă).
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571340
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran