Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Apel pentru finanțare prin granturi întreprinderilor care activează în domeniul colectării și exportului mierii naturale!
Apel pentru finanțare prin granturi întreprinderilor care activează în domeniul colectării și exportului mierii naturale!
18.05.2017 Accesări: 421
Text:
 

 

USAID Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (APM)

Apel pentru finanțare prin granturi (RFA) Nr. MOLDHVAA_RFA_001

 

Data lansării:Mai 17, 2017

Data încheierii: Iunie 22, 2017

            Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (APM), finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și implementat de către Chemonics International Inc, intenționează  să acorde fonduri (granturi) întreprinderilor care activează în domeniul colectării și exportului mierii naturale. Fondurile (granturile ) ce urmează a fi acordate sunt destinate introducerii unui tip unic și comun de recipient/vas pentru mierea brută, colectată de la apicultori. Obiectivul de bază al acestei activități este promovarea aplicării standardelor de siguranță alimentară care va influența creșterea exportului de produse apicole, diversificarea piețelor și dezvoltarea competențelor pentru a oferi o varietate mai largă de produse, iar ulterior va determina creșterea economic a activităților apicultorilor. Această activitatea va încuraja exportatorii să aplice cerințe unice de siguranță alimentară pentru produsele apicole și să le promoveze continuu printre producătorii de miere. Mai multe detalii le găsiți în MOLDHVAA_RFA_001, Apel pentru finanțarea granturilor care poate fi accesat aici: https://drive.google.com/drive/folders/0BzazNP4kCiU5MkhYUkV6a3d0MXc?usp=sharing

            Proiectul va organiza un seminar informativ de pre-aplicare, care va avea loc pe data de 23 mai 2017, la sediul Proiectului APM, situat pe str. A. Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Moldova, între orele 11:00 și 13:00. Acest seminar va oferi posibilitate solicitanților să adreseze întrebări despre solicitare și să primească îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de aplicație. Solicitanții interesați, care intenționează să participe la acest seminar, trebuie să confirme participarea lor până pe data de 22 mai 2017, prin expedierea pe adresa electronică grants@moldovaagro.com a informației ce include:numele participantului, denumirea organizației sale, existența unor nevoi speciale pentru a participa la seminar.  Doar un reprezentant din cadrul fiecărei organizații/ întreprinderi va putea participa la seminar. Proiectul APM nu rambursează costurile de de transport. Participanții înregistrați vor primi confirmarea recepționării informației în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

            Toate întrebările cu privire la acest Apel vă rugăm să le adresați pe adresa electronică: grants@moldovaagro.com. Subiectul email-ului trebuie să menționeze MOLDHVAA_RFA_001. Proiectul va răspunde în decurs de 5 zile lucrătoare.

 

 
Prima / Noutăţi / Apel pentru finanțare prin granturi întreprinderilor care activează în domeniul colectării și exportului mierii naturale!
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571817
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran