Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Anunț!
Anunț!
04.05.2017 Accesări: 372
Text:
 

Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova - Apel anual pentru finanțare prin granturi Nr. APS-2016-001

Fondul pentru Dezvoltare, Consolidare și Angajament Sectorial (SEED) din cadrul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova lansează apelul anual pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare în următoarele industrii: vitivinicolă, turism rural și vitivinicol, ușoară (textile, confecții, încălțăminte și accesorii de modă), tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), și domenii ale serviciilor creative.

Data lansării: Octombrie 27, 2016

Data încheierii: Octombrie 26, 2017

Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova (aici, „Proiect”) implementat de către Chemonics International Inc, acceptă cereri de granturi pentru sprijinirea întreprinderilor micro, mici și mijlocii (ÎMM), precum și a organizațiilor neguvernamentale și necomerciale inovatoare. Vor fi sprijinite idei menite să contribuie la implementarea obiectivelor de dezvoltare ale sectoarelor economice asistate de Proiect - vitivinicolă, turism rural și vitivinicol, ușoară, TIC, domenii ale serviciilor creative - axate pe inovație, îmbunătățiri sistemice la nivel de industrie, îmbunătățirea calității și proceselor de producție, care pun accent pe competitivitate, durabilitate, replicabilitate și duc la deschiderea noilor piețe de desfacere. Mai multe detalii le găsiți în APS-2016-001, Apel pentru finanțarea granturilor.

Contribuția din partea tuturor solicitanților este obligatorie și este un indiciu al angajamentului acestora față de Proiect.  Mai multe detalii le găsiți în Secțiunea II al Apelului.   

  • întreprinderi start-up (tinere) și micro – cel puțin 20%;
  • întreprinderi mici – cel puțin 40%;
  • întreprinderi medii - cel puțin 60%;
  • întreprinderi mari – cel puțin 80%;
  • ONG-urile și organizațiile necomerciale din toate sectoarele – cel puțin 20%.

Doar entități juridice înregistrate pot fi susținute. Apelul complet, criteriile de eligibilitate și formularele de aplicare pot fi accesate urmând acest link: https://drive.google.com/drive/folders/0Bx6UyYynZBzLRTZOU29pZHFVcW8?usp=sharing

Toate întrebările cu privire la acest Apel, vă rugăm să le adresați la: seed@chemonics.md. Subiectul email-ului trebuie să menționeze APS-2016-001. Proiectul va răspunde în decurs de 5 zile lucrătoare.

Fondul SEED, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova

- See more at: http://www.civic.md/grants/34659-proiectul-de-competitivitate-al-usaid-moldova-apel-anual-pentru-finantarea-granturilor-nr-aps-2016-001.html#sthash.mAV5jPx4.dpuf

 

 
Prima / Noutăţi / Anunț!
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571818
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran