Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Tinerii antreprenori pot beneficia de încă un program de finanțare - IFAD VI!
Tinerii antreprenori pot beneficia de încă un program de finanțare - IFAD VI!
30.03.2017 Accesări: 431
Text:
 

Pentru anul curent, suma creditului s-a majorat până la 700.000 lei, dintre care 40% este grant

  Proiectele de finanțare oferite prin Programul Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI) sunt destinate tinerilor întreprinzători din mediul urban și rural, și pot fi accesate la orice sucursală FinComBank, pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

         Astfel, suma maximă a unui proiect oferit prin IFAD este de 700.000 lei, dintre care 280.000 lei este grant (40%). Scopul programului IFAD VI este de a dezvolta economia țării prin potențialul deținut de către tinerii antreprenori.

         În cadrul programului IFAD VI sunt finanţate întreprinderile active în domeniul agriculturii și ce practică acțiuni de recoltare, păstrare fructelor /legumelor (în teren protejat şi câmp deschis), producerea mărfurilor de origine animală (inclusiv procurarea animalelor de prăsilă), a echipamentului şi utilajelor pentru dezvoltarea fermei, sortarea, procesarea şi ambalarea produselor agricole, construcţia halelor de depozitare şi păstrare la rece a produselor agricole, activităţi neagricole.

      Pentru anul 2017, finanțarea prin IFAD VI cu porțiunea de grant poate fi obținută în mod repetat de către întreprinderile care, anterior, au beneficiat de proiectele PSFRDBA-IFAD V, PNAET, PARE 1+1, PASET 1 și PASET 2. Această posibilitate este valabilă pentru tinerii antreprenori care intenționează să-și extindă la o altă etapă afacerea anterior finanţată – de la producere la procesare/ sortare/ împachetare/ marketing.

        Experții FinComBank oferă consultață profesionistă și suport informativ tuturor tinerilor întreprinzători interesați de programele IFAD VI și PNAET.

Vă rugăm să contactați/accesați: Теl:(+373-22)26-99-99; E-mail: fincom@fincombank.com, web site: fincombank.cоm

 

 
Prima / Noutăţi / Tinerii antreprenori pot beneficia de încă un program de finanțare - IFAD VI!
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571339
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran