Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Întrunire privind activitatea Direcției Raionale pentru Siguranța Alimentelor Nisporeni.
Întrunire privind activitatea Direcției Raionale pentru Siguranța Alimentelor Nisporeni.
12.12.2017 Accesări: 258
Text:
 

Astăzi, 12 decembrie 2017, în incinta Consiliului raional Nisporeni a avut loc ședința de totalizare privind activitatea Direcției raionale pentru Siguranța Alimentelor. 

La întrunire au participat președintele raionului, dnul Ghenadie Verdeș, reprezentanți ai Direcției Raionale pentru Siguranța Alimentelor, primari, managerii instituțiilor de ȋnvățămȃnt din raion și agenți economici. În cadrul ședinței, Șeful Direcției raionale pentru Siguranța Alimentelor, dnul Gheorghe Căpăstru a prezentat Raportul de activitate al direcției pe parcursul anului 2017, făcînd referire la măsurile întreprinse în vederea respectării legislației sanitare în diverse instituții și de către agenții economici. În acest sens, pe parcursul anului, s-au făcut numeroase controale, au fost înaintate prescripții sanitare și efectuate seminare de instruire. Întru realizarea tuturor măsurilor prescrise de Direcție, s-a făcut apel la toți cei prezenți sa fie receptivi la solicitări pentru a avea o conlucrare mai bună pe viitor.

Totodată, a fost audiată Nota informativă privind organizarea alimentării elevilor ȋn instituțiile educaționale din raion, pentru anul de studii 2017-2018, prezentată de Direcția Ȋnvățămȃnt Tineret şi Sport.

 
Prima / Evenimente / Întrunire privind activitatea Direcției Raionale pentru Siguranța Alimentelor Nisporeni.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 17.10.2018
Vizitatori: 616645
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran