Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Conferinţa pedagogică, sub genericul: „Acces, relevanță, calitate în educație - competențe pentru prezent și viitor ”.
Conferinţa pedagogică, sub genericul: „Acces, relevanță, calitate în educație - competențe pentru prezent și viitor ”.
24.08.2017 Accesări: 505
Text:
 

Azi, 24 august 2017, în incinta Liceului Teoretic "Boris Cazacu", s-a desfăşurat Conferinţa pedagogică, sub genericul: „Acces, relevanță, calitate în educație - competențe pentru prezent și viitor” organizată anual de către Direcția Învățământ, Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Nisporeni.       

    La conferință au participat Vicepreședintele raionului dnul Ghenadie Verdeș, care a adresat un mesaj de salut participanților la conferință, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării dna Monica Babuc, Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului dnul Vasile Bîtca, directorii instituțiilor de învățămînt preuniversitar, directorii instituțiilor preșcolare, pedagogi, tineri specialiști, primari, consilieri raionali, conducătorii direcțiilor și secțiilor Consiliului raional Nisporeni.

     Scopul Conferinței este de a oferi o platformă de dezbateri profesionale, de a analiza starea și calitatea învățământului  din raionul Nisporeni, identificarea problemelor actuale cît și soluțiile cu care se confruntă cadrele didactice, trasarea noilor perspective de dezvoltare și de asigurare a accesului, relevanței și calității educației.

 

 

               

 
Prima / Evenimente / Conferinţa pedagogică, sub genericul: „Acces, relevanță, calitate în educație - competențe pentru prezent și viitor ”.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571340
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran