Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Seminar de instruire"Stimularea investițiilor pentru înființarea și modernizarea plantațiilor multianuale, inclusiv a plantațiilor viticole și a plantațiilor pomicole".
Seminar de instruire"Stimularea investițiilor pentru înființarea și modernizarea plantațiilor multianuale, inclusiv a plantațiilor viticole și a plantațiilor pomicole".
07.08.2017 Accesări: 312
Text:
 

Astăzi, 07 august 2017, în incinta Consiliului raional Nisporni, Federația Națională a Agricultorilor din Moldova AGROinform în comun cu Secția Agricultură și Relații funciare și Cadastru a organizat un seminar de instruire a agricultorilor privind "Stimularea investițiilor pentru înființarea și modernizarea plantațiilor multianuale, inclusiv a plantațiilor viticole și a plantațiilor  pomicole".  La acest seminar a  participat și vicepeședintele raionului dnul Ion Țugulea care a venit cu un mesaj de salut. Obiectivul funadamental al programului de instruire este de a oferi o bază teoretică și practică, care să permită beneficiarilor să-și formeze și exerseze competențe necesare în domeniul administrării eficiente a afacerilor horticole, formarea abilităților și competențelor practice și teoretice în domeniu și anume:

·        Cunoașterea competentelor  ce țin de înființarea plantațiilor de viță de vie;

·        Cunoașterea competentelor  ce țin de îngrijirea viilor tinere și pe rod;

·   Cunoașterea competentelor  ce țin de înființarea plantațiilor horticole (specii sâmburoase, sămânțoase și arbuști fructiferi);

·        Managementul afacerilor horticole și administrarea eficientă a lor;

·        Planificarea și organizarea producerii horticole;

·        Bugetarea activităților și planificarea costurilor producției horticole;

·        Argumentarea investițiilor în sectorul horticol și recuperarea lor.

 
Prima / Evenimente / Seminar de instruire"Stimularea investițiilor pentru înființarea și modernizarea plantațiilor multianuale, inclusiv a plantațiilor viticole și a plantațiilor pomicole".
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571340
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran