Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Miting solemn dedicat Zilei Drapelului de Stat și Comemorarea victimelor catastrofei de la Cernobîl.
Miting solemn dedicat Zilei Drapelului de Stat și Comemorarea victimelor catastrofei de la Cernobîl.
27.04.2017 Accesări: 732
Text:
 

          Republica Moldova marchează la 27 aprilie, Ziua Drapelului de Stat. Cu această ocazie, Consiliul raional Nisporeni a organizat o festivitate dublă consacrată: Zilei Drapelului de Stat și Comemorarea victimelor catastrofei de la Cernobîl, care a avut loc la data de 26 aprilie 1986.

         La manifestare au fost prezenţi: vicepreşedintele raionului, dnul Ion Țugulea care a venit cu un mesaj de felicitare dedicat Zilei Drapelului de Stat, mentionând că, "drapelul este un simbol al patriotismului ce poartă în sine trecutul glorios al neamului nostru, speranțele prezentului și lumina viitorului", dar și cu un omagiu, adresat tuturor victimelor și participanților la lichidarea consecințelor accidentului nuclear din Cernobîl, Președintele Asociației Obștești "Uniunea Cernobîl din Moldova", dnul Tudor Căpățână, Președintele Filialei Nisporeni a Uniunii Cernobîl, dnul Ion Grigor, participanții la lichidarea consecințelor avariei de la Centrala Atomoelectrică din Cernobîl, Ucraina, serviciile desconcentrate și descentralizate, societatea civilă.

         Mulțumim pentru participare, Direcției de Învățământ Tineret și Sport care a  implicat elevii din or. Nisporeni la acest eveniment.

         Evenimentul a fost urmat de serviciul divin și depunere de flori.

 
Prima / Evenimente / Miting solemn dedicat Zilei Drapelului de Stat și Comemorarea victimelor catastrofei de la Cernobîl.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571818
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran