Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Semnarea contractului de finanțare în cadrul proiectului ”ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII DE TURISM DE MASĂ DIN REGIUNEA CENTRU”.
Semnarea contractului de finanțare în cadrul proiectului ”ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII DE TURISM DE MASĂ DIN REGIUNEA CENTRU”.
05.04.2017 Accesări: 497
Text:
 

     Astăzi, 05 aprilie 2017, în incinta Consiliului Raional Nisporeni s-au întrunit reprezentanții ADR Centru, aplicantul proiectului, CR Nisporeni şi Partenerii proiectului (Primaria s. Mileşti, Primaria s. Lăpuşna) pentru a semna contractul de finanțare în cadrul proiectului Îmbunătățirea infrastructurii de turism de masă din regiunea centru”.

      Prin semnarea acestui document părțile s-au angajat să-și îndrepte eforturile comune spre realizarea cu succes a obiectivelor stabilite în fișa de proiect.

      Realizarea activităților planificate în cadrul acestui proiect va consolida infrastructura de turism de masă şi diversificarea formelor de turism în regiune. Totodată, va îmbunătăţi condiţiile de pregătire a sportivilor de performanţă şi utilizarea patrimoniului cultural şi sportiv ca potenţial de dezvoltare economică şi socială a întregii regiuni, în special într-o zonă bogată în atracţii majore, dar insuficient vizitate de oaspeţii ţării, sporindu-i atractivitatea turistică  şi promovarea ei pe plan naţional şi internaţional.

    Necesităţile locale sus menţionate vor fi acoperite cu acţiuni hotărâte precum: amenajare a câtorva atracţii reprezentative regiunii (parcul Mileşti şi zona istorică Lăpuşna), reabilitare a Centrului de Tineret şi Sport (Nisporeni) pentru acţiuni culturale, sportive de masă, marcarea traseelor turistice cu indicatoare spre atracţiile turismului de masă în 4 raioane din  Regiunea de Dezvoltare Centru.

 
Prima / Evenimente / Semnarea contractului de finanțare în cadrul proiectului ”ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII DE TURISM DE MASĂ DIN REGIUNEA CENTRU”.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 21.02.2019
Vizitatori: 666806
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran