Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Președintele raionului Nisporeni a prezentat raportul de activitate a serviciilor din cadrul aparatului preşedintelui şi subdiviziunilor Consiliului raional.
Președintele raionului Nisporeni a prezentat raportul de activitate a serviciilor din cadrul aparatului preşedintelui şi subdiviziunilor Consiliului raional.
28.12.2015 Accesări: 1312
Text:
 

Joi, 24.12.2015 Președintele raionului dnul Ion Artene a prezentat raportul de activitate a serviciilor din cadrul aparatului preşedintelui şi subdiviziunilor Consiliului raional, unde   s-au menționat realizarile obținute, problemele existente si sarcinile pentru viitor.

În cadrul discursului președintele a mai menționat ca sa bazat pe urmatoarele principii.

-  Respectarea legislației în vigoare.

-   Consolidarea cetățenilor in vederea rezolvării problemelor locale.

-  Transparența în activitatea decizională.

-  Colaborare eficientă între APL de nivelul I si APL de nivelul II.

Deasemenea presedintele raionului a specificat, ca pentru realizarea obiectivelor strategice pentru anul 2015 şi în vederea unei bune organizări a activităţii Consiliului raional Nisporeni şi a Aparatului preşedintelui raionului în perioada de raport în conformitate cu programele de activitate ale Consiliului  raional au fost convocate 4 şedinţe ordinare şi 5 extraordinare, în cadrul cărora au fost examinate şi adoptate 199 decizii, din ele 136 decizii de ordin general şi 63 decizii de ordin financiar.

În finalul discursului dnul Ion Artene  a adus  mulțumiri pentru încrederea acordată consilierilor raionali, angajaților Consiliului raional și serviciilor desconcentrate le-a dorit  succese în domeniul profesat, prosperitate,bunăstare și noi realizări.  Iar cu ocazia sarbatorilor  creștine ce se apropie , le-a dorit  multă căldură în suflet și în casă,bucurie în inimă , sănătate , pace și linişte .

La ședința data au fost prezenti consilierii raionali,primarii satelor și comunelor raionului Nisporeni, serviciile desconcentrate, angajatii Consiliului raional ș.a.

 

 

 

 

 

 

 
Prima / Evenimente / Președintele raionului Nisporeni a prezentat raportul de activitate a serviciilor din cadrul aparatului preşedintelui şi subdiviziunilor Consiliului raional.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 21.02.2020
Vizitatori: 874414
sus
Copyright © 2020 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran